Μπαρτσελόνα Εφεσ / Έκανε το πρώτο βήμα η Εφές : «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»!

Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη!

Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Εφές: Ισοπέδωσε την Μπεσίκτας
Εφές: Ισοπέδωσε την Μπεσίκτας from onsports.bbend.net
Με τέτοια άμυνα θα σκορπάει χαμόγελα. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός!

«φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»!

«φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια. Με τέτοια άμυνα θα σκορπάει χαμόγελα. Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη!

Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης.

Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! Μπαρτσελόνα: Î'πό 4 έως 6
Μπαρτσελόνα: Î'πό 4 έως 6 from allstarbasket.gr
Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια. Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη!

Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης.

Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! Με τέτοια άμυνα θα σκορπάει χαμόγελα. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια.

Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη!

Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Μπαρτσελονα Εφεσ / Με Μίσιτς
Μπαρτσελονα Εφεσ / Με Μίσιτς from www.lamiakos-typos.gr
Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια. Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της .

Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός!

«φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια. Με τέτοια άμυνα θα σκορπάει χαμόγελα. Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, . Το απόλυτο σοκ βιώνει όντας στην τελευταία θέση της βαθμολογίας η πρωταθλήτρια ευρώπης την ώρα που παραμένουν αήττητες μπαρτσελόνα και . Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης. Στη συμμετοχή ή μη του καλάθη στον αποψινό τελικό της . Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός!

Μπαρτσελόνα Εφεσ / Έκανε το πρώτο βήμα η Εφές : «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»!. Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια. Τα φαβορί ρεάλ, τσσκα, εφές, μπαρτσελόνα, το challenge, ο ολυμπιακός και ο παναθηναϊκός! «φαβορί η εφές, αλλά αν παίξει ο καλάθης, μικρό προβάδισμα η μπαρτσελόνα»! Της 4ης αγωνιστικής οι μπαρτσελόνα και αρμάνι μιλάνο, την ώρα που η πρωταθλήτρια ευρώπης αναντολού εφές παραπαίει και αγνοεί την νίκη! Το βράδυ της κυριακής (21:30, novasports 1), μπαρτσελόνα και αναντολού εφές θα δώσουν μάχη στον μεγάλο τελικό του final 4 της κολωνίας, .

Μίτσιτς και λάρκιν έστεψαν την εφές πρωταθλήτρια μπαρτσελόνα. Μπαρτσελόνα και εφές θα διεκδικήσουν την lanxess arena της κολωνίας τον τίτλο του πρωταθλητή ευρώπης.